Yritysjuhlat

Yritysjuhlat Helsingissä – upeat puitteet

Järjestä yritysjuhlat Helsingissä meren syleilyssä Hakaniemessä, kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Eläintarhanlahdella. Meripaviljongissa on mahdollista toteuttaa illallisjuhlat tai cocktailtilaisuus jopa 200 juhlijalle. Koska paikka on keskellä Helsinkiä, sinne on helppo saapua myös julkisilla kulkuvälineillä. Ravintolan oma venelaituri mahdollistaa saapumisen vesiteitse.

Toimimme yhteistyössä Helsinki Congress Paasitornin kanssa. Helsinki Congress Paasitorni tarjoaa käyttöösi kokoustiloja, hotelli Scandic Paasi hotellihuoneet yöpymistä varten, ja parkkitilaakin on riittävästi. Kokenut henkilökuntamme on valmiina auttamaan juhlien suunnittelusta alkaen ja varmistaa, että juhlajärjestelyt toimivat moitteettomasti aina viimeisen vieraan poistumiseen saakka.

Yritystapahtumat kätevästi Helsingin keskustassa

Tiloissamme on mahdollista järjestää myös erilaisia yritystapahtumia. Lanseeraustilaisuudet, virkistyspäivän ruokailut, asiakastilaisuudet, seminaarit, gaalaillat… Mihin yrityksesi kaipaakaan kansainvälistä ja edustavaa ravintola- ja juhlatilaa, Meripaviljonki toivottaa yrityksesi tervetulleeksi. Järjestämme yritystapahtumat räätälöityinä tilaisuuksina, joten ota yhteyttä, niin sovitaan yksityiskohdista toiveidesi toteuttamiseksi. Tilamme ovat omiaan luomaan asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi modernin mielikuvan yrityksestäsi. Järjestetään yhdessä raikas ja rento yritystapahtuma keskellä Helsinkiä!

Ruoka, maisemat ja puitteet ensiluokkaista tasoa

Erittäin korkeatasoinen ruoka tyylikkäässä salissa ja merinäköala – voiko juhlapaikalta toivoa enempää? Varsinkin kun Meripaviljonkiin on mahdollista saapua myös venekuljetuksella. Näkymä juhlatilasta aukeaa ikkunaseinien läpi merelle, joka luo ainutlaatuisen tunnelman juhliin. Merinäköalan ihailu on ohjelmanumero sinänsä, mutta panoraamaravintolaan on mahdollista järjestää myös esiintymisiä tai muuta ohjelmaa. Tästä tulee sopia etukäteen henkilökuntamme kanssa, jotta järjestelyt voidaan hoitaa mahdollisimman sujuviksi. Tarpeen vaatiessa juhlatilan voi myös tyhjentää ja pimentää.

Tyylikkäät juhlat panoraamaravintolassa

Meripaviljongissa onnistuvat juhlat kuin juhlat aina pienistä juhlistamisista pikkujouluihin ja vaativan maun gaalatilaisuuksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina luomaan kanssasi ikimuistoisen yritysjuhlan näyttävässä panoraamaravintolassamme.

Myyntipalvelumme tekee mielellään tarjouksen sinulle yritysjuhlistasi, ota yhteyttä.

Myyntipalvelu

020 7425 320 (ma – pe 9 – 18, la 11 – 15)
meripaviljonki@graniittiravintolat.fi

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä