Ryhmämenut

Ryhmämenut

G = Gluteeniton; L = Laktoositon; VL = Vähälaktoosinen; M = Maidoton
Menut voimassa minimihenkilömäärälle 15

Menu Hakaniemi

Katajanmarjamerilohta – Muikunmätiä – Saaristolaisleipäsalaattia (L, G)

***

Paistettua siikaa – Piparjuuri-perunaterriiniä – Hummerikastiketta (L, G)

tai

Portviiniglaseerattua mureaa suomalaista häränrintaa – Paahdettua polentaa – Kauden kasviksia (L)

***

Talon mantelikakkua – Tuorejuustovaahtoa – Kuningatarsorbettia (VL, G)

49,00 €

Tarvitsemme pääruokamäärät etukäteen.

 

Menu Styyrpuuri

Tomaattikeittoa – Oliivileipää – Basilikavaahtoa (M, G)

***

Sitrusvoissa paahdettua kananpojanrintaa – Metsäsienikaurattoa – Timjamihollandaisea (L)

***

Vanilja Crème Brülée – Vadelmasorbettia – Lakritsimarenkia (L, G)

43,50 €

 

Menu Maa

Kauden kasviksia marinoituna – Kotimaista vuohenjuustoa – Hunaja-pinjansiemenvinegrettiä (L, G)

***

Pinaatti-kvinoapihvejä – Kukkakaalipyreetä – Soijapapuja –
romescokastiketta (L, G)

***

Kookosjäätelöä – Kauracrumblea – Mangokreemiä (M, G)

39,00 €

 

Menu Klassikko

Alkuruoka
Äyriäislajitelma kauden äyriäisistä

Väliruoka
Ankkarilletteä – Pikkelöityä kurpitsaa – Briossia – Paahdettua sipulimajoneesia (L)

Pääruoka
Paistettua kuhaa ja kampasimpukkaa – Poltettua kukkakaalia – Merirapupilahvia – Vanilja-voikastiketta (L, G)

Juustot
Valikoima suomalaisia pientilajuustoja

Jälkiruoka
Maitosuklaavanukas – Metsämarjasorbettia – Mantelilehikäinen (L)

Viiden ruokalajin menu  73,50 €
Menu ilman väliruokaa ja juustoja 56,50 €

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä