Kokoukset

Kokous Helsingissä  tutustu tiloihimme

Kun olet järjestämässä kokousta ja etsit edustavaa kokoustilaa Helsingin keskustasta, löydät etsimäsi merenrannasta Hakaniemestä. Meripaviljongin vierestä löytyy saman yhtiön ravintola Graniittilinna erikokoisine ja tasokkaine kokoustiloineen. Niissä voit pitää tehokkaan kokouksen, jonka jälkeen voi siirtyä Meripaviljonkiin nauttimaan vaikkapa kokouslounaan tai illallisen meren syleilyssä. Myös Helsinki Congress Paasitornin kaikki tilat ovat varattavissa kauttamme. Hakaniemenrannan ympäristö on mitä upein kokousten ja yhteisten ruokahetkien järjestämiseen – ja erittäin keskeisellä paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kokoustilat ja ruokailumahdollisuus Hakaniemessä

Helsinki Congress Paasitornissa on tarjolla 30 erilaista kokoustilaa 8 – 800 henkilölle. Tarvittaessa kokouksen osallistujilla on mahdollisuus yöpyä viereisessä hotelli Scandic Paasissa. Meripaviljongista on varattavissa aamiaistilaisuus, lounas tai illallinen kokouksen yhteyteen. Paasitornin kokousasiakkaille tarjolla on Meriaamiainen, joka on vaihtoehto perinteiselle aamupalalle. Vaihtoehtona buffetlounaalle on pöytiintarjoiltu kokouslounas Meripaviljongissa.

Lounaskokous ilman turhaa odottelua

Mikäli kokous Hakaniemen seudulla kestää yli puolen päivän, on suositeltavaa varata väliin kunnon lounastauko, jonka jälkeen jaksaa jatkaa kokousta uudella tarmolla. Meripaviljonki tarjoaa kokouslounaan tyylikkäästi pöytiintarjoiltuna, jolloin osallistujat voivat keskittyä syömiseen ja seurusteluun jonottamisen sijaan. Upeissa tiloissamme mahtuu myös jaloittelemaan kaunista merinäköalaa ihaillen.

Aamiainen kokouksen yhteyteen

Mikäli kokous järjestetään Hakaniemessä aamulla, voit varata Meripaviljongista aamiaistilaisuuden kokouksen yhteyteen. Näin kokousseurue voi nauttia Helsingin keskustan heräämisestä päivään meren ympäröimässä ravintolassa. Aamiaisen jälkeen pääsee helposti siirtymään läheisiin kokoustiloihin vatsa täynnä ja mieli virkeänä.

Palaverin jälkeen nauttimaan lounasta

Jos aamukokous venähtää tai vie voimat, Meripaviljonki tarjoaa elpymisvaihtoehdon aivan Helsinki Congress Paasitornin kokoustilojen vieressä. Palaverin jälkeen voi nauttia tasokkaan lounaan, jonka veroista saa Helsingistä hakea. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan päivää.

Meripaviljongissa ruokailu onnistuu kokouksen yhteydessä edustavissa puitteissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa tarjoilujen sujuvuuden ja tilojen toimivuuden näyttävässä panoraamaravintolassamme.

Myyntipalvelumme tekee mielellään tarjouksen ruokailuista kokouksen yhteydessä, ota yhteyttä!

Myyntipalvelu

020 7425 320 (ma – pe 9 – 16)
meripaviljonki@graniittiravintolat.fi

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä