Ryhmämenut

Tilausravintola yrityksille ja ryhmille

Helsingin Meripaviljonki on täysin poikkeuksellinen ravintola ja juhlatila, jonka voi varata myös yksityistilaisuutta varten. Ravintola kelluu Hakaniemessä Siltasaaren rannassa, ja sen ikkunaseinästä avautuu upea panoraamanäkymä Eläintarhanlahdelle. Keskeisellä paikalla sijaitsevaan Meripaviljonkiin on helppo saapua rannasta tai vesiteitse suoraan venelaituriimme.

Vuokraa upeat juhlatilat kelluvasta ravintolasta, niin saat tapahtumallesi taatusti uniikit puitteet ja annat samalla vieraillesi unohtumattoman kokemuksen – panoraamaravintola Meripaviljongin ikkunasta aukeava merinäköala on jo yksissään melkoinen vetonaula. Voit myös yhdistää tilaisuuteen kulttuuririennot läheisissä teattereissa ja tulla nauttimaan ravintolapalveluistamme ennen tai jälkeen esityksen.

Meillä järjestät helposti niin pienemmät tilaisuudet muutamille henkilöille kuin isommatkin tapahtumat suuremmalle yleisölle:

Hyödynnä laadukkaat ravintolapalvelumme

Tiloissamme järjestät niin pienet kuin isommatkin juhlat onnistuneesti. Käytettävissäsi ovat Meripaviljongin korkealaatuiset, sesonkia idearikkaasti ja tyylikkäästi hyödyntävät ravintolapalvelut. Tavallisesti ruokalistamme on painottunut meren antimiin, kaloihin ja äyriäisiin sekä salaatteihin ja sesonkituotteisiin. Toteutamme kaikenlaiset tarjoilutoiveet tehdäksemme omalta osaltamme tapahtumastasi ikimuistoisen. Rapuja pääset ravintolassamme nauttimaan rapukauden aikana. Liha- ja kasvisruoat, eksoottisemmat ruokalajit, herkulliset jälkiruoat, viinit ja kuohuvat – kaikki on järjestettävissä. Annamme myös mielellämme hyviä vinkkejä ja avustamme menun suunnittelussa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle ja vieraillesi palvelua, joka tekee vaikutuksen.

Valmiit yrityspaketit — ravintola-, kokous- ja majoituspalvelut

Meripaviljonki tarjoaa ainutlaatuiset puitteet järjestää yritysjuhlat meren äärellä. Tarjottavana on valmiita yrityspaketteja, mutta voimme muokata niitä yhdessä toivomustesi mukaisiksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa yritystäsi luomaan sopivan kokonaisuuden juhliisi. Voit myös yhdistää Meripaviljongin tarjoamat ravintolapalvelut kokous- ja kongressitilaisuuteen ja majoitukseen. Tämä käy helposti, sillä teemme tiivistä yhteistyötä lähellä sijaitsevien muiden Graniittiravintolat Oy:n ravintoloiden sekä Helsinki Congress Paasitornin ja hotelli Scandic Paasin kanssa.

Saat kaikki edellä mainitut palvelut käyttöösi tarjouspyynnön kautta. Voit lukea lisää palvelukokonaisuudesta yrityksille Graniittiravintoloiden sivuilta. Tutustu ryhmille suunniteltuihin menuihimme.

Venekuljetus ravintolan omaan venelaituriin

Meille on mahdollista tulla myös venekuljetuksella (10 – 200 hlöä), jolloin voit yhdistää venematkan merellisessä Helsingissä osaksi tilaisuutta. Yksityistilaisuuksia varten suosittelemme merimatkaa esimerkiksi Aava Lines Oy:n kanssa toteutettuna. Pyydä tarjous suoraan heiltä.

Tutustu Meripaviljongin PDF-esitteeseen.

Kapasiteetti:
Ravintola à la carte -muodossa maks. 170 hlölle

Kapasiteetti yksityistilaisuuksissa:
Ravintola cocktailtilaisuudessa maks. 200 hlölle

Lisätietoja ravintolan kapasiteeteista saatte myyntipalvelustamme.

Pohjakartta
pohjakartta1_thumb

Näyttävät puitteet häihin, syntymäpäiväjuhliin tai muihin tilaisuuksiin

Ravintolana ja juhlatilana Helsingin Hakanimessä sijaitseva Meripaviljonki on aivan uudenlainen ja uniikki konsepti – merimaiseman ympäröimä ravintola lepää veden yllä. Rakennus on kuitenkin niin vankasti tuettu, ettei kovempikaan aallokko aiheuta heilahtelua tai huojumista. Päinvastoin: meren laineiden ihailu isosta panoraamaikkunasta on aivan omanlaisensa kokemus.

Toista vastaavanlaista miljöötä juhlille tai yritystapahtumalle on haastavaa, ellei jopa mahdotonta, löytää maastamme. Kun siis haluat yllättää juhla- tai tapahtumavieraasi iloisesti ja tarjota heille unohtumattoman illan, vuokraa upeat juhlatilat kelluvasta ravintolastamme. Tilan voi vuokrata ravintolapöydillä varustettuna tai tyhjänä. Tarvittaessa salin saa tyhjennettyä ja pimennettyä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä