Yrityksille ja ryhmille

Tilausravintola yrityksille ja ryhmille

Oletko järjestämässä yritystapahtumaa, juhlia tai jotakin muuta isompaa tilaisuutta Helsingissä? Vuokraa upeat juhlatilat kelluvasta ravintolasta, niin saat tapahtumallesi taatusti uniikit puitteet ja annat samalla vieraillesi unohtumattoman kokemuksen – panoraamaravintola Meripaviljongin ikkunasta aukeava merinäköala on jo yksissään melkoinen vetonaula. Voit myös yhdistää tilaisuuteen kulttuuririennot läheisissä teattereissa ja tulla nauttimaan ravintolapalveluistamme ennen tai jälkeen esityksen.

Halutessasi pääset tutustumaan tiloihimme ennakkoon paikan päälle.

Varaukset tutustumiskäynnille:
meripaviljonki@graniittiravintolat.fi

Valmiit yrityspaketit — ravintola-, kokous- ja majoituspalvelut

Meripaviljonki tarjoaa ainutlaatuiset puitteet järjestää yritysjuhlat meren äärellä. Tarjottavana on valmiita yrityspaketteja, mutta voimme muokata niitä yhdessä toivomustesi mukaisiksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa yritystäsi luomaan sopivan kokonaisuuden juhliisi. Voit myös yhdistää Meripaviljongin tarjoamat ravintolapalvelut kokous- ja kongressitilaisuuteen ja majoitukseen. Tämä käy helposti, sillä teemme tiivistä yhteistyötä lähellä sijaitsevien muiden Graniittiravintolat Oy:n ravintoloiden sekä Helsinki Congress Paasitornin ja hotelli Scandic Paasin kanssa.

Saat kaikki edellä mainitut palvelut käyttöösi tarjouspyynnön kautta. Voit lukea lisää palvelukokonaisuudesta yrityksille Graniittiravintoloiden sivuilta.

Venekuljetus ravintolan omaan venelaituriin

Meille on mahdollista tulla myös venekuljetuksella (10 – 200 hlöä), jolloin voit yhdistää venematkan merellisessä Helsingissä osaksi tilaisuutta. Yksityistilaisuuksia varten suosittelemme merimatkaa esimerkiksi Aava Lines Oy:n kanssa toteutettuna. Pyydä tarjous suoraan heiltä.

Tutustu Meripaviljongin PDF-esitteeseen.

Kapasiteetti:
Ravintola à la carte -muodossa maks. 170 hlölle

Kapasiteetti yksityistilaisuuksissa:
Ravintola pyöreillä pöydillä maks. 170 hlölle
Ravintola cocktailtilaisuudessa maks. 200 hlölle

Lisätietoja ravintolan kapasiteeteista saatte myyntipalvelustamme.

Pohjakartta
pohjakartta1_thumb

Lue lisää Meripaviljongin aamiaistilaisuuksista, kokousruokailuista ja yritysjuhlista.