Uusi kelluva terassi kruunaa kesän!

Terassi on saapunut onnellisesti Eläintarhanlahdelle. Nyt aloitamme terassin viimeistelytyöt.

Meripaviljongin terassi täydentää vuonna 2015 valmistunutta ravintola Meripaviljonkia ainutlaatuisella tavalla: maamme ensimmäiseen kelluvaan, julkiseen rakennukseen kiinnitetään lisäosa, sekin kelluva. Kun nämä kaksi liitetään Eläintarhanlahden Säästöpankinrannassa yhteen, saa Helsinki samalla uusimman merellisen terassinsa – aivan kuin täydentämään Helsingin merellistä strategiaa.

Terassilla asiakas tuntee olevansa kuin merillä. Jo rakennuksen kellunta muistuttaa siitä, missä ollaan. Terassia reunustavat kaarevat, lasiset kaiteet takaavat merinäköalan.

Asiakkaat kulkevat terassille Säästöpankinrannasta yli kuusimetristä siltaa pitkin. Terassille pääsee myös sisältä ravintolasta, lisäksi sinne voi saapua meriteitse Meripaviljongin toisella puolella olevan laiturin poijupaikoilta.

Meripaviljongin terassi avautuu yleisölle toukokuussa

Toukokuussa avautuvalla aurinkoisella terassilla voi nauttia merinäköalan ja kesäisten juomien lisäksi herkullisia ruoka-annoksia Meripaviljongin listalta.

Lasikaiteinen terassi on katettu markiisein ja viileinä iltoina sytytetään kaasulämmittimet.  Terassi tulee oleman auki aamusta iltaan sään mukaan.

150-paikkainen terassi tulee  palvelemaan paitsi janoisia myös ruokailevia vierailijoita, kun terassilla voi viileiden juomien lisäksi nauttia myös herkullisia ruoka-annoksia Meripaviljongin listalta. Veneilijöitäkään ei ole unohdettu; heille on tarjolla useita venepaikkoja ravintolan yhteydestä.