Simpukka- ja äyriäisviikot 24.2.-9.4.

Simpukoita ja äyriäisiä on tarjolla Meripaviljongissa 24.2.-9.4. välisenä aikana. Herkullisia äyriäiskattiloita ja patoja on saatavilla alkuruokana, pääruokana tai jaettavina annoksina seurueen kesken. Tutustu menuun alta ja tule herkuttelemaan kauden parhaista Meripaviljonkiin.

Varaa pöytäsi tästä!

 

Toscanan rapupata L, (G)
Jättirapuja, pinaattia ja aurinkokuivattuja tomaatteja valkosipulilla maustetussa valkoviinikastikkeessa, lisäksi maalaisleipää
14,90 € / 22,90 €

Pohjolan höyryt L, (G)
Sinisimpukoita, vongolesimpukoita, jokirapuja, kokonaisia katkarapuja ja perunaa kuusella ja katajalla maustetussa liemessä, lisäksi mallasleipää
24,90 € / kahdelle 46,50 €

Cajun höyryt L, (G)
Kokonaisia katkarapuja, taskuravun saksia, vongolesimpukoita, sinisimpukoita, Salsiccia-tuoremakkaraa, perunaa sekä maissia valkosipulilla ja savupaprikalla maustetussa liemessä, lisäksi maalaisleipää
29,50 € / kahdelle 55,90 €

Arktiset höyryt L, (G)
Kuningasravunkoipea, sinisimpukoita ja kokonaisia katkarapuja
sekä perunaa tillillä ja piparjuurella maustetussa liemessä, lisäksi mallasleipää
32,50 € / kahdelle 60,90 €

Sinisimpukkakattila L, (G)
Sinisimpukoita ja tuoreita yrttejä kermaisessa valkoviiniliemessä, lisäksi maalaisleipää
500 g / 17,90 €
1 kg / 23,90 €

Simpukkakattila L, (G)
Sinisimpukoita, vongolesimpukoita ja vihersimpukoita limellä maustetussa pikantissa korianteriliemessä, lisäksi maalaisleipää
500 g / 19,90 €
1 kg / 25,90 €