Tervetuloa nauttimaan keväisistä herkuista ja upeista maisemista ravintola Meripaviljongin parsabrunssille 16.4. alkaen! Parsabrunssi on tarjolla sunnuntaisin, kattausajat ovat 11.30 | 14.00 | 16.30.
Parsabrunssi tarjolla sunnuntaisin 16.4.-27.5. (ei 30.4. eikä 14.5.)
Alkuruokabuffet
Vastakeitettyä tankoparsaa, hollandaisekastiketta ja parmesaanilastuja (L, G)
Savustettuja silakoita ja jääkellarimuikkuja (M)
Ginigraavattua merilohta ja merilevä-remouladekastiketta (M, G)
Skagenröraa jäämeren katkaravuista (M, G)
Paahdettua appelsiinikanaa ja bataatti-kaalicoleslaw (L, G)
Raikasta vihersalaattia, vihanneksia, mansikoita ja raparperivinaigrettea (M, G)
Nokkos-perunasalaattia (M, G)
Salaatti vihreästä tankoparsasta, melonista ja rapeasta parmankinkusta (L, G)
Talon focaccia, kukkakaalihummusta ja kuohkeaa paahdettua voita (L, G)
Tillivoissa haudutettuja varhaisperunoita (L, G)
Pääruokabuffet
Nyhtöporsasta sherrykastikkeessa ja Mac & cheese -vuokaa (L)
Gratinoitua merilohta (L, G)
Keväistä kasvispaistosta vihreästä tankoparsasta, kukkakaalista, porkkanasta ja tuoreista yrteistä (L, G)
Jälkiruokabuffet
Tahinilla maustettua suklaakakkua ja hunaja-limegeeliä (L, G)
Pannacottaa paahdetusta valkosuklaasta ja karamellisoitua ananasta (G)
Lakritsia, suklaakonvehteja ja marmeladeja
Juustovalikoima, hilloketta ja keksejä
47,90 €
Pöytävarauksen voit tehdä tästä
+358 (0)20 7425 320
meripaviljonki@graniittiravintolat.fi