Lounas

Meripaviljongin lounas

Lounaalla tarjoamme mm. tuoretta kalaa, lihaa, erilaisia salaatteja ja keittoja sekä maukkaita menukokonaisuuksia bisnestapaamisiin vahvasti sesonkeja hyödyntäen. Isommille seurueille loihdimme räätälöidyn menukokonaisuuden ennakkotilauksesta sekä tietenkin huomioimme mahdolliset erikoistoiveet. Voit nauttia lounaan huikeassa panoraamaravintolassamme ja saada unohtumattoman elämyksen. Lounaslistat päivitämme viikoittain.

G = Gluteeniton; L = Laktoositon; VL = Vähälaktoosinen; M = Maidoton

 • Lounasmenu 1. – 23.12.2020

  Joululounasta

  Joulukuun ajan tarjoilemme joululounasta arkisin klo 11–15  kahdessa kattauksessa: klo 11.00 alkaen sekä klo 13.15 alkaen.
  Joulounasaikaan à la carte -listamme ei ole voimassa.

  ALKURUOKAPÖYTÄ

  Valikoituja versoja ja salaatinlehtiä sekä
  yrtti-kaprisvinaigretteä (M, G)
  Salaatti paahdetusta punajuuresta,
  sikurista ja sinihomejuustosta (L, G)
  Maa-artisokkaterriiniä ja kaviartkreemiä (L, G)
  Karpalo-omena Coleslaw (L, G)
  Meripaviljongin marinoituja pikkukaloja (L, G)
  Piparjuurigraavattua merilohta ja hovimestarinkastiketta (M, G)
  Lämminsavustettua siikaa, marinoituja papuja ja fenkolia (M, G)
  Savustettua kalkkunaa ja
  viikuna-balsamicolla maustettua bataattia (M, G)
  Tillivoilla maustettuja keitettyjä perunoita (L, G)
  Talon joululeipävalikoima (L)
  Merisuolalla maustettua voita ja tuorejuustolevitettä (L, G)

  PÄÄRUOAT LAUTASANNOKSINA

  Paahdettua nieriää, kukkakaalia ja appelsiini-voikastiketta (L, G)

  TAI

  Ylikypsää häränpaistia, juurespyttipannua ja
  savukylkikastiketta (L, G)

  TAI

  Portobello ”Schnitzel” linssi-kasvishöystöä ja
  kikhernepyreetä (M, G)

  JÄLKIRUOKAPÖYTÄ

  Sitruuna-panna cottaa ja Limoncello marjoja (L, G)
  Kaneli-omenapiiras ”Cobler” ja vanilja-tuorejuustovaahtoa (L)
  Joulun leivonnaisia (L)
  Valikoima juustoja, keksejä ja hilloketta
  Suklaakonvehteja ja marmeladeja (L)

  45,90 €

   

   

Lounasta upeassa miljöössä Helsingin Hakaniemessä

Meren aalloilla kelluva ravintola Meripaviljonki tarjoilee maistuvaa lounasta upeassa miljöössä Helsingin Hakaniemessä aina arkisin klo 11–14. Kun kaipaat pientä irtiottoa työ- tai arkipäivän kiireisestä pyörityksestä, meillä nautittu herkullinen lounas vie varmasti ajatuksesi toviksi muualle. Tarjolla on muun muassa tuoreita kalaruokia ja muista merenelävistä valmistettuja annoksia sekä maukkaita keittoja. Lounaslistamme päivittyy viikoittain tarjoten vaihtuvia makuelämyksiä. Uusin lista vaihtoehtoineen on aina luettavissa myös verkkosivuillamme.

MEILLÄ JÄRJESTÄT MYÖS YRITYSLOUNAAT

Meripaviljonki tarjoaa kuitenkin paljon muutakin kuin vain pienen hengähdystauon päivän keskellä. Lounasaikaan palvelemme yhtä lailla myös yritysvieraita. Saatavilla on herkullisia ja vahvasti eri sesonkien tuotteita hyödyntäviä menukokonaisuuksia juuri bisnestapaamisia varten. Meillä järjestät muutenkin kätevästi erilaiset yritystapahtumat, sillä tilamme ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten. Isommille seurueille myös menukokonaisuutemme ovat täysin räätälöitävissä mahdollisine erikoistoiveineen ja -tarpeineen. Voit luottaa taitavien kokkiemme kykyyn toteuttaa kaikkein vaativimmatkin pyynnöt.

MERELLISET NÄKÖALAT TARJOAVAT UNOHTUMATTOMAN LOUNASKOKEMUKSEN

Uniikin Meripaviljongin panoraamaravintolassa nautittu lounas on kokemuksena vertaansa vailla. Puitteet ovat erinomaiset myös yrityksiä ajatellen – tuo vieraasi meille, niin saatte osaksenne unohtumattoman lounaskokemuksen. Aterioinnin luonnollisesti kruunaa tasokas viini tai laadukas juoma – ravintolapäällikkömme laatimalta viinilistalta löydät puna- ja valkoviinit sekä kuohuviinit ja samppanjat. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee ja suosittelee mielellään tilanteeseen parhaiten sopivia vaihtoehtoja.

TERVETULOA LOUNAALLE MERIPAVILJONKIIN HELSINGIN HAKANIEMEEN

Meripaviljonki sijaitsee Helsingin Hakaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille pääset kätevästi myös vesiteitse, sillä ravintolamme takaosassa on venelaituri. Saavu siis nauttimaan lounasta upeassa miljöössä ja mahtavan merellisissä puitteissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa asiantuntevaa palvelua.

Tervetuloa!