lounas

Lounas

Lounas Meripaviljongissa

Lounas tarjolla arkisin klo 11–14. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa pöytä
Pyydä tarjous

 • Lounasmenu Meripaviljongissa

  Lounasmenu 20.–24.3.

  Kolme ruokalajia 29,90 € / kaksi ruokalajia 24,90 €
  Three courses 29,90 € / two courses 24,90 €

  ALKURUOKANA (12,50 € / 16,90 €)
  STARTER (12,50 € / 16,90 €)
  Riimihärkää, villisienisalaattia ja punajuurihummusta (L, G)
  Salted beef, forest mushroom salad and beetroot hummus (LF, GF)

  PÄÄRUOKANA (20,90 €)
  MAIN COURSE (20,90 €)
  Paahdettua nieriää, tomaattista ohrattoa ja maissikastiketta (L)
  Roasted arctic char, tomato and barley bake with corn sauce (LF)

  JÄLKIRUOKANA (9,90 €)
  DESSERT (9,90 €)
  Ahvenanmaan pannukakkua, kirsikkahilloketta ja vaniljakreemiä (L)
  Archipelago style pancake, cherry jam and vanilla cream (LF)

  G = Gluteeniton; L = Laktoositon; VL = Vähälaktoosinen; M = Maidoton; V = Vegaaninen

Lounas upeassa miljöössä Helsingin Hakaniemessä

Meren aalloilla kelluva ravintola Meripaviljonki tarjoilee maistuvaa lounasta upeassa miljöössä Helsingin Hakaniemessä arkisin klo 11–14. Kun kaipaat pientä irtiottoa työ- tai arkipäivän kiireisestä pyörityksestä, meillä nautittu herkullinen lounas vie varmasti ajatuksesi toviksi muualle. Tarjolla on muun muassa tuoreita kalaruokia ja muista merenelävistä valmistettuja annoksia sekä maukkaita keittoja. Lounaslistamme päivittyy viikoittain tarjoten vaihtuvia makuelämyksiä. Uusin lista vaihtoehtoineen on aina luettavissa myös verkkosivuillamme.

MEILLÄ JÄRJESTÄT MYÖS YRITYSLOUNAAT

Meripaviljonki tarjoaa kuitenkin paljon muutakin kuin vain pienen hengähdystauon päivän keskellä. Lounasaikaan palvelemme yhtä lailla myös yritysvieraita. Saatavilla on herkullisia ja vahvasti eri sesonkien tuotteita hyödyntäviä menukokonaisuuksia juuri bisnestapaamisia varten. Meillä järjestät muutenkin kätevästi erilaiset yritystapahtumat, sillä tilamme ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten. Isommille seurueille myös menukokonaisuutemme ovat täysin räätälöitävissä mahdollisine erikoistoiveineen ja -tarpeineen. Voit luottaa taitavien kokkiemme kykyyn toteuttaa kaikkein vaativimmatkin pyynnöt.

MERELLISET NÄKÖALAT TARJOAVAT UNOHTUMATTOMAN LOUNASKOKEMUKSEN

Uniikin Meripaviljongin panoraamaravintolassa nautittu lounas on kokemuksena vertaansa vailla. Puitteet ovat erinomaiset myös yrityksiä ajatellen – tuo vieraasi meille, niin saatte osaksenne unohtumattoman lounaskokemuksen. Aterioinnin luonnollisesti kruunaa tasokas viini tai laadukas juoma – ravintolapäällikkömme laatimalta viinilistalta löydät puna- ja valkoviinit sekä kuohuviinit ja samppanjat. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee ja suosittelee mielellään tilanteeseen parhaiten sopivia vaihtoehtoja.

TERVETULOA LOUNAALLE MERIPAVILJONKIIN HELSINGIN HAKANIEMEEN

Meripaviljonki sijaitsee Helsingin Hakaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille pääset kätevästi myös vesiteitse, sillä ravintolamme takaosassa on venelaituri. Saavu siis nauttimaan lounasta upeassa miljöössä ja mahtavan merellisissä puitteissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa asiantuntevaa palvelua.

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä