Parsabrunssi 24.4 – 29.5

MERIPAVILJONGIN PARSABRUNSSI 24.4.2022 – 29.5.2022

PARSABRUNSSI 45,00 € / hlö

Meripaviljongissa Parsabrunssi tarjolla sunnuntaisin klo 12-18. Palvelemme kolmessa kattauksessa: klo 12.00, klo 14.00 ja klo 16.00.

Vastakeitettyä tuoretta parsaa suoraan Meripaviljongin keittiöstä
sekä Hollandaisekastiketta, salvia-sitruunavoisulaa ja parmesanlastuja
Syö niin paljon kuin jaksat!

PARSOJEN LISUKKEET JA SALAATIT
Jäämeren katkarapuja skagen (L, G)
Paahdetuilla fenkolinsiemenillä maustettua graavilohta (L, G)
Lämminsavustettua kirjolohta ja remouladekastiketta (L, G)
Riimisuolattua härkää Petit tender -fileestä (Suomi) ja coleslawta (M, G)

Valikoituja versoja ja salaatinlehtiä sekä vadelmavinaigretteä (M, G)
Sitruunaista mozzarella-kesäkurpitsasalaattia ja tahini-jugurttidressing (L, G)
Meloni-kurkkusalaattia ja pähkinäistä kvinoaa (L, G)
Salaatti ilmakuivatusta kinkusta, parsasta ja linsseistä sekä savupaprika-aiolia (L, G)

Appelsiini-sinappiglaseerattuja kananpojan koipinuijia (L, G)
Parsa-perunafrittata, pinaattia ja oliivi-tomaattisalsaa (L, G)
Kermaista parsakeittoa ja krutonkeja (L)

JÄLKIRUOKAPÖYTÄ 
Mustaherukka-mantelipiirasta ja vanhan ajan vaniljakastiketta (L,G)
Mocca-suklaamoussea & ananassalaattia (L, G)
Juustovalikoima ja hilloketta
Suklaakonvehteja, vaahtokarkkeja, irtokarkkeja & keksejä 

JUOMASUOSITUKSET 
Hoegaarden Witbier    9,80 
Freye Parellada Muskat   10,40 / 65 € 

Lasten hinnat
1–6-vuotiaat ikävuosien mukaan euro per ikävuosi
7–12-vuotiaat 17,50 €

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä