A la carte

A la carte

Tarjoamme vuodenaikojen mukaan vaihtuvia kotimaisia herkkuja ja pohjoismaisia makuja. ”Annokset ovat keveydestään huolimatta runsaat, emme harrasta piperrystä. Haluamme tarjota Meripaviljongin herkkuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, hintatasomme sopii näin kaikille”, korostaa keittiömestarimme.

Alkuruokia

Toast Skagen
Käsin kuorittuja katkarapuja Skagen-dressingissä,
paahdettua briossia ja muikunmätiä L, (G) 

12,90 €  

Härkätartar (Suomi)
Grenoblesalsaa, graavattua keltuaista ja aiolia L, (G) 

13,50 €  

Taimen
Seesamilla maustettua taimenpastramia, keltajuurisorbeeta ja korianteridressing L,(G)

12,50 €

Fine de Claire ostereita tsarskaya
Juuri avatut osterit tarjoillaan punasipuli Mignonetten ja sitruunan kera M, G 

14,50 € (3kpl) – 27 € (6kpl)2

Sinisimpukat Marinière
Sinisimpukoita kermaisessa valkoviiniliemessä sekä maalaisleipää 
500g 18,50 € – 1kg 28,50 €

Jättirapu ”Sizzler”
Chili-valkosipulivoissa tiristettyjä jättiravunpyrstöjä sekä maalaisleipää L,(G)

14,90 €

Pääruokia

Kotimaista kuhaa
Paahdettua kuhaa, puikulaperunaa, tilliä ja Beurre blanc-kastiketta L, G 

27 € 

Meripaviljongin Bouillabaisse
Valikoima päivän kalaa, rapuja ja simpukoita haudutettuna
Bouillabaisse-liemessä. Tarjoillaan Rouillen ja maalaisleivän kanssa L, (G) 

25,90 € 

Tuoretta hummeria
Haudutettua tuoretta hummeria ja mätivoikastiketta,
lisäksi saaristolaisranskalaisia tai puikulaperunapyree L, G 

32,90 € (1/2) – 59,50 € (1/1)


Kauden kasvisruoka
Paahdettua maa-artisokkaa, linssi-kasvishöystöä sekä porkkanakastiketta G, VEG G, VEG 

22 € 

Turska
Tomaattiglaseerattua turskan seläkettä,
vaahdotettua äyriäiskastiketta ja perunaterriiniä L,G 

25 € 

Poro
Paistettua poronpaistia (Suomi), herkkutattia,
punajuurella ja puolukalla maustettua tattaria ja hasselpähkinää L,G

31 €

Jälkiruokia

Suklaafondant
Lisäksi marinoituja kauden marjoja ja viskijäätelöä L 

11,50 € 

Juustovalikoima
Kolmea juustoa ja hilloketta ja keksejä 

15,90 €

Mantelia ja persikkaa
Mantelimoussea, persikkasorbeeta, vadelmaa ja vaniljaista manteligazpachoa L,G

10,90 € 

Keittiömestarin
klassikkomenu – 49 €

Härkätartar (Suomi)
Grenoblesalsaa, graavattua
keltuaista ja aiolia L, (G)
 

Kotimaista kuhaa
Paahdettua kuhaa, puikulaperunaa, tilliä
ja Beurre blanc-kastiketta L, G
 

Suklaafondant
Lisäksi marinoituja kauden marjoja ja viskijäätelöä L

Sesonkimenu -50 €

Taimen
Seesamilla maustettua taimenpastramia, keltajuurisorbeeta ja korianteridressing L,(G)

Poro
Paistettua poronpaistia (Suomi), herkkutattia,
punajuurella ja puolukalla maustettua tattaria ja hasselpähkinää L,G

Mantelia ja persikkaa
Mantelimoussea, persikkasorbeeta, vadelmaa ja vaniljaista manteligazpachoa L,G
 

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä