A la carte 9.11 lähtien

ALKURUOKIA

MERIPAVILJONGIN KLASSIKOT

TOAST SKAGEN
Käsin kuorittuja katkarapuja Skagendressingissä,
paistettua briossia ja muikun mätiä L, (G)
12,90 € | 19,90 €

HÄRKÄ TARTAR (Suomi)
Grenoblesalsaa, graavattua keltuaista ja aiolia L, (G)
13,50 €

SESONGIN HERKUT

FINE DE CLAIRE OSTEREITA
TSARSKAYA
Juuri avatut osterit tarjoillaan punasipuli Mignonetten ja sitruunan kera M, G
14,50 € (3kpl) | 27  € (6kpl)

TAIMEN
Seesamilla maustettua taimenpastramia, keltajuurisorbeeta ja korianteridressing L,(G)
12,50 €

JÄTTIRAPU ”SIZZLER”
Chili-valkosipulivoissa tiristettyjä jättiravunpyrstöjä sekä maalaisleipää L,(G)
14,90 €

PÄÄRUOKIA

MERIPAVILJONGIN KLASSIKOT

KOTIMAISTA KUHAA
Paahdettua kuhaa, puikulaperunaa, tilliä ja Beurre blanc-kastiketta L,G
27 €

MERIPAVILJONGIN BOUILLABAISSE
Valikoima päivän kalaa, rapuja ja simpukoita haudutettuna
Bouillabaisse-liemessä. Tarjoillaan Rouillen ja maalaisleivän kanssa L,(G)
14,90 € (1/2) | 25,90 € (1/1)

TUORETTA HUMMERIA
Haudutettua tuoretta hummeria ja mätivoikastiketta
lisäksi saaristolaisranskalaisia tai puikulapyree L, G
32,90 € (1/2) | 59,50 € (1/1)

SESONGIN HERKUT

SINISIMPUKAT MARINIERE
Sinisimpukoita kermaisessa valkoviiniliemessä sekä maalaisleipää
500g 18,50 € | 1kg 28,50 €

KAUDEN KASVISRUOKA
Paahdettua maa-artisokkaa, linssi-kasvishöystöä sekä porkkanakastiketta G, VEG.
22 €

TURSKA
Tomaattiglaseerattua turskan seläkettä,
vaahdotettua äyriäiskastiketta ja perunaterriiniä L,G
25 €

PORO
Paistettua poronpaistia (Suomi), herkkutattia,
punajuurella ja puolukalla maustettua tattaria ja hasselpähkinää L,G
31 €

JÄLKIRUOKIA

MERIPAVILJONGIN KLASSIKOT

SUKLAAFONDANT
Lisäksi marinoituja kauden marjoja ja talon viskijäätelöä L,(G)
11,50 €

JUUSTOVALIKOIMA
Kolmea juustoa, hilloketta ja keksejä
15,90 €

SESONGIN HERKUT

MANTELIA JA PERSIKKAA
Mantelimoussea, persikkasorbeeta, vadelmaa ja vaniljaista manteligazpachoa L,G
10,90 €

MERIPAVILJONGIN SESONKIMENU

TAIMEN
Seesamilla maustettua taimenpastramia, keltajuurisorbeeta ja korianteridressing L,(G)

PORO
Paistettua poronpaistia (Suomi), herkkutattia,
punajuurella ja puolukalla maustettua tattaria ja hasselpähkinää L,G

MANTELIA JA PERSIKKAA
Mantelimoussea, persikkasorbeeta, vadelmaa ja vaniljaista manteligazpachoa L,G

50 €

KEITTIÖMESTARIN
KLASSIKKOMENU 

HÄRKÄ TARTAR (Suomi)
Grenoblesalsaa, graavattua keltuaista ja aiolia L,(G)

KOTIMAISTA KUHAA
Paahdettua kuhaa, puikulaperunaa, tilliä ja Beurre blanc-kastiketta L,G

SUKLAAFONDANT
Lisäksi marinoituja kauden marjoja ja talon viskijäätelöä L,(G)

49 €

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä