Tervetuloa nauttimaan keväisistä herkuista ja upeista maisemista ravintola Meripaviljongin parsabrunssille 7.4. alkaen! Parsabrunssi on tarjolla sunnuntaisin, kattausajat ovat 12.00 | 15.00
Parsabrunssi tarjolla sunnuntaisin 7.4-19.5.
(poislukien äitienpäivänä 12.5.)
Parsabrunssi
Vastakeitettyä tankoparsaa, hollandaisekastiketta, parmesaania ja sitruunalla maustettua ruskistettua voita (L,G) sekä…
Alkuruokabuffet
Viiden sortin silli- ja silakkavalikoima (L,G)
Savustettuja lasimestarin muikkuja (M,G)
Limellä maustettu Skagen Jäämeren katkaravuista (M,G)
Raparperigraavattua merilohta ja tilli-remouladekastiketta (L,G)
Lämminsavustettua lohta (L,G)
Savustettua karitsan paahtopaistia ja Vitello tonnato -kastiketta (L,G)
Vihreää tankoparsaa, melonia, kurkkua, pekonia (L,G)
Kurpitsaa, mozzarellaa, marinoitua punasipulia ja pinaattia (VL,G)
Raikasta vihersalaattia, vihanneksia, mansikoita ja sitruunavinegretteä (V,G)
Tillivoissa haudutettuja varhaisperunoita (L,G)
Talon focacciaa ja kuohkeaa paahdettua voita (L)
Pääruokabuffet
Yön yli haudutettua maitovasikan briskettiä ja BBQ-kastiketta (L,G)
Sienillä höystettyä keväistä kasvis-perunapaistosta (L,G)
Tryffeli-munakokkelia (L,G)
Jälkiruokabuffet
Pistaasijuustokakkua ja vaahdotettua kinuskia (L,G)
Raparperipannacottaa ja rapeaa pähkinägranolaa (L,G)
Suklaaputous, mansikoita, ananasta ja vaahtokarkkeja (L,G)
47,90 €
Pöytävarauksen voit tehdä tästä
+358 (0)20 7425 320
meripaviljonki@graniittiravintolat.fi