Parsabrunssi 6.4-18.5.

Tervetuloa nauttimaan keväisistä herkuista ja upeista maisemista ravintola Meripaviljongin parsabrunssille 6.4. alkaen! Parsabrunssi on tarjolla sunnuntaisin, kattausajat ovat 12.00 | 15.00

Parsabrunssi tarjolla sunnuntaisin 6.4-18.5.
(poislukien 20.4. ja 11.5.) kahdella kattauksessa: klo 12 ja klo 15. 

Parsabrunssi

Keitettyä valkoista parsaa, parmesania, ruskistettua voita ja hollandaisekastiketta (L,G)

Alkuruokabuffet

Chilillä ja valkosipulilla maustettuja Jäämeren katkarapuja (M,G)

Graavattua lohta ja hovimestarinkastiketta (M,G)

Lämminsavustettua lohta ja tilli-sitrusmajoneesia (L,G)

Savustettuja muikkuja (M,G)

Teriyakikanaa (L,G)

Naudan sisäpaistia ja piparjuurismetanaa (L,G)

Fetajuustoa, melonia ja pistaasipähkinää (L,G)

Marinoituja tomaatteja (V,G)

Raikasta vihersalaattia, viikunaa ja vinegretteä (V,G)

Parsa-perunasalaattia (V,G)

Waldorfin salaattia (L,G)

Leipälajitelma ja vaahdotettua voita (L)

Lämpimästä

Parsakeittoa (L,G)

Jälkiruokabuffet

Talon leivonnaisia ja makeisia (L)

Juustovalikoima, hilloketta ja suolakeksejä

48,50 €/ hlö. 

Lapset: 6-12v puoleen hintaan, alle 6v 1€/ ikävuosi.

Pöytävarauksen voit tehdä tästä

+358 (0)20 7425 320
meripaviljonki@graniittiravintolat.fi

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä