Parsaviikot 5.4.-31.5.

Hienostunut parsa on odotettu herkku ja varma kevään merkki. Parsa ja Hollandaise-kastike sekä lasillinen Rieslingiä – mikä ihana yhdistelmä!

Parsoilla herkutellaan Meripaviljongissa huhti-toukokuussa. Tarjolla on parsamenu 20.4.-31.5.2020 välisenä aikana sekä herkullinen parsa- ja rapubrunssi joka sunnuntai 5.4.-31.5.2020 välisenä aikana. Tutustu menuihin ja varaa pöytäsi tästä!

Parsatarjontamme 20.4.-31.5. à la carte -listamme ohessa

Keitettyä valkoista parsaa ja Hollandaise-kastiketta L, G
14,90 €

Käristettyä vihreää parsaa L, G
Kevätsipulilla maustettua valkosipulivoita — Raastettua parmesaania
13,90 €

Kylmäsavustettua kirjolohta L, (G)
Uppomuna — Hollandaisekastiketta — Paistettua briossia — Rucolaa
14,90 €

Anisvoissa paistettua kampasimpukkaa L, G
Purjokreemillä maustettua parsarisottoa — Appelsiini-chilivinaigretteä
15,50 € / 21,90 €

Talon parsa-katkarapusalaatti L, G
Tuoretta parsaa — Katkarapuja — Uppomuna — Varhaisperunaa —
Uunikuivattuja tomaatteja — Peltolan blue-kastiketta
12,90 € / 19,50 €

 

G = Gluteeniton; L = Laktoositon; VL = Vähälaktoosinen; M = Maidoton