Juhlatila

Tyylikäs juhlatila Helsingin aalloilla

Helsingin Meripaviljonki on täysin poikkeuksellinen ravintola ja juhlatila, jonka voi varata myös yksityistilaisuutta varten. Ravintola kelluu Hakaniemessä Siltasaaren rannassa, ja sen ikkunaseinästä avautuu upea panoraamanäkymä Eläintarhanlahdelle. Keskeisellä paikalla sijaitsevaan Meripaviljonkiin on helppo saapua rannasta tai vesiteitse suoraan venelaituriimme.

Meillä järjestät helposti niin pienemmät tilaisuudet muutamille henkilöille kuin isommatkin tapahtumat suuremmalle yleisölle:

Kapasiteetti:
Ravintola à la carte -muodossa maks. 170 hlölle

Kapasiteetti yksityistilaisuuksissa:
Ravintola pyöreillä pöydillä maks. 170 hlölle
Ravintola cocktailtilaisuudessa maks. 200 hlölle

Lisätietoja ravintolan kapasiteeteista saatte myyntipalvelustamme.

Hyödynnä laadukkaat ravintolapalvelumme

Tiloissamme järjestät niin pienet kuin isommatkin juhlat onnistuneesti. Käytettävissäsi ovat Meripaviljongin korkealaatuiset, sesonkia idearikkaasti ja tyylikkäästi hyödyntävät ravintolapalvelut. Tavallisesti ruokalistamme on painottunut meren antimiin, kaloihin ja äyriäisiin sekä salaatteihin ja sesonkituotteisiin. Toteutamme kaikenlaiset tarjoilutoiveet tehdäksemme omalta osaltamme tapahtumastasi ikimuistoisen. Rapuja pääset ravintolassamme nauttimaan rapukauden aikana. Liha- ja kasvisruoat, eksoottisemmat ruokalajit, herkulliset jälkiruoat, viinit ja kuohuvat – kaikki on järjestettävissä. Annamme myös mielellämme hyviä vinkkejä ja avustamme menun suunnittelussa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle ja vieraillesi palvelua, joka tekee vaikutuksen.

Tutustu ryhmille suunniteltuihin menuihimme.

Näyttävät puitteet häihin, syntymäpäiväjuhliin tai muihin tilaisuuksiin

Ravintolana ja juhlatilana Helsingin Hakanimessä sijaitseva Meripaviljonki on aivan uudenlainen ja uniikki konsepti – merimaiseman ympäröimä ravintola lepää veden yllä. Rakennus on kuitenkin niin vankasti tuettu, ettei kovempikaan aallokko aiheuta heilahtelua tai huojumista. Päinvastoin: meren laineiden ihailu isosta panoraamaikkunasta on aivan omanlaisensa kokemus.

Toista vastaavanlaista miljöötä juhlille tai yritystapahtumalle on haastavaa, ellei jopa mahdotonta, löytää maastamme. Kun siis haluat yllättää juhla- tai tapahtumavieraasi iloisesti ja tarjota heille unohtumattoman illan, vuokraa upeat juhlatilat kelluvasta ravintolastamme. Tilan voi vuokrata ravintolapöydillä varustettuna tai tyhjänä. Tarvittaessa salin saa tyhjennettyä ja pimennettyä. Lue myös yrityksille ja ryhmille tarjoamistamme juhlapalveluista.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä meihin.