Blinit Meripaviljongissa

Paksu, rapea blini, kirkastettu voi, raikas smetana ja kotimainen mäti. Ylivoimainen nautinto, josta nautitaan vuoden pimeimpään aikaan.

Blineillä herkutellaan Meripaviljongissa heti vuodenvaihteen jälkeen. Tarjolla on blinimenu 7.1.-22.2.2020 välisenä aikana sekä blinibrunssi joka sunnuntai 5.1.-29.3.2020 välisenä aikana.

Meripaviljongin blinimenu 7.1.-22.2.2020

Metsäsienet L
Meripaviljongin tattariblini, suolasienisalaattia,
marinoituja metsäsieniä ja merileväkaviaaria
13,90 €

Mätivalikoima L
Meripaviljongin tattariblini, hienonnettua punasipulia,
vaahdotettua smetanaa, siian- lohen ja muikunmäti
15,90 €

Muikunmätiä L
Meripaviljongin tattariblini, hienonnettua punasipulia,
vaahdotettua smetanaa ja 30g muikunmätiä
17,90 €

Katkarapu L
Meripaviljongin tattariblini, katkarapu skagen
savustettuja katkarapuja ja etikkakurkkua
14,50 €

Karelian caviar L 
Meripaviljongin tattariblini, vaahdotettua smetanaa,
hienonnettua punasipulia ja 30g kotimaista kaviaaria
48,90 €

Blinibrunssi 5.1.-29.3.2020 – 32,90 €

Paistettuja tattariblinejä suoraan meripaviljongin keittiöstä.

Blinipöytä
Tomaattisilakkaa, savustettuja muikkuja ja viski-sinappisilliä L, G
Talon silli-omena-perunasalaattia, mallaskrutonkeja ja tillikreemiä L
Katkarapuskagenia M, G
Vodkalla terästettyä graavilohta ja tilli-etikkakurkkuja M, G
Mätivalikoima, punasipulia sekä vaahdotettua smetanaa L, G
Piparjuurella maustettua villisienisalaattia L, G
Venäläisiä suolakurkkuja ja hunajaa L, G
Valikoima lihaleikkeleitä sekä Ajvar-dressing L, G

Kasvimaan herkkuja
Valikoituja versoja ja salaatinlehtiä sekä puolukkavinaigretteä M, G
Olivierin salaattia: herneitä, perunaa, keitettyä kananmunaa ja kaprista L, G
Punakaalisalaattia, marinoituja herkkusieniä, oliiveja, valkosipulinkynsiä L, G
Omenaista sellerisalaattia ja paahdettuja pähkinöitä L, G
Kaali-purjopiirasta ja tomaatti-sipulisalaattia L

Lämpimästä
Tatteja Julienne – muhennettua tattia smetanalla maustetussa kastikkeessa lisäksi juustoraastetta ja krutonkeja L, (G)
***
Lihapelmenejä ja tummaa häränhäntälientä L

Jälkiruokia
Talon pulla-suklaavanukasta, marjahilloa ja vaniljavaahtoa L
Karhunvadelma-sitruuna panna cottaa ja marenkia L, G
Konvehteja ja marmeladeja L, G
Juustoja, keksejä, hedelmiä ja hillokkeita