Parsa- ja rapubrunssi 7.4-19.5.

Tervetuloa nauttimaan keväisistä herkuista ja upeista maisemista ravintola Meripaviljongin parsabrunssille 7.4. alkaen! Parsabrunssi on tarjolla sunnuntaisin, kattausajat ovat 11.30 | 14.00 | 16.30.

Parsabrunssi tarjolla sunnuntaisin 7.4-19.5.
(poislukien äitienpäivänä 12.5.)

Varaa pöytäsi tästä!

Parsabrunssi

Vastakeitettyä tankoparsaa, hollandaisekastiketta, parmesaania ja sitruunalla maustettua ruskistettua voita (L,G)

Alkuruokapöydästä
Viiden sortin silli- ja silakkavalikoima (L,G)
Savustettuja lasimestarin muikkuja (M,G)
Limellä maustettu Skagen Jäämeren katkaravuista (M,G)
Raparperigraavattua merilohta ja tilli-remouladekastiketta (L,G)
Lämminsavustettua lohta (L,G)
Savustettua karitsan paahtopaistia ja Vitello tonnato -kastiketta (L,G)
Vihreää tankoparsaa, melonia, kurkkua, pekonia (L,G)
Kurpitsaa, mozzarellaa, marinoitua punasipulia ja pinaattia (VL,G)
Raikasta vihersalaattia, vihanneksia, mansikoita ja sitruunavinegretteä (V,G)
Tillivoissa haudutettuja varhaisperunoita (L,G)
Talon focacciaa ja kuohkeaa paahdettua voita (L)

Lämpimästä
Yön yli haudutettua maitovasikan briskettiä ja BBQ-kastiketta (L,G)
Sienillä höystettyä keväistä kasvis-perunapaistosta (L,G)
Tryffeli-munakokkelia (L,G)

Jälkiruuaksi
Pistaasijuustokakkua ja vaahdotettua kinuskia (L,G)
Raparperipannacottaa ja rapeaa pähkinägranolaa (L,G)
Suklaaputous, mansikoita, ananasta ja vaahtokarkkeja (L,G)

47,50 €