À la carte
Tervetuloa Meripaviljonkiin nauttimaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvista kotimaisista herkuista sekä upeista pohjoismaisista mauista. Merenherkut sekä tuoreet ja laadukkaat sesonkien mukaan vaihtuvat raaka-aineet ovat à la carte -listamme keskiössä. Olemme erikoistuneet kaloihin, äyriäisiin ja hummereihin unohtamatta kuitenkaan liha- ja kasvisvaihtoehtoja.
”Annoksemme ovat keveydestään huolimatta runsaat, emme harrasta piperrystä. Haluamme tarjota à la carte -listamme herkkuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, hintatasomme sopii näin kaikille”, korostaa keittiömestarimme.
Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Istahda pöytään ja anna meidän hemmotella sinua!
Ala carte- menu tarjolla arkisin klo 15 alkaen, lauantaisin ja sunnuntaisin koko päivän.
Voimassa 1.4.-30.6.
Varaa pöytä tai pyydä tarjous >
ALKURUOKIA
HIILLOSTETTUA JA SOKERISUOLATTUA SIIKAA 18€ (L,G)
Punasipulia, kukkakaalikreemiä ja tilliä
HÄRKÄTARTAR (L) 18€/26€
64-asteista keltuaiskreemiä, puffattua perunaa ja 24kk kypsytettyä vuohenjuustoa
LOHIPASTRAMI (L,G) 17€
Savustettua kirjolohenmätiä, misolientä, paksoita ja retikkaa
ENDIIVISALAATTI (G) 16€
Päärynää, gorgonzolaa ja karamellisoitua saksanpähkinää
JÄTTIKATKARAPUCAESAR (L) 18 €/ 26€
Saaristolaiskrutonkeja ja tilliöljyä
LOIMULOHISALAATTI (L,G) 18 €/ 26 €
Tilliremoulade-kastiketta, keitettyä kananmunaa, parsaa, pikkelöityä punasipulia ja tilliä
KEITETTYÄ PARSAA JA HOLLANDAISEKASTIKETTA (L,G) 17 €/ 27 €
Katkaravuilla +6€, Savulohella +6€
PÄÄRUOKIA
KARITSAN ENTRECOTÉ (L,G) 34 €
Ylikypsää karitsan entrecoteeta, selleripyreetä, timjamiporkkanaa, punaviini- ja bearnaisekastiketta
PUNA-ANTURA (L) 29 €
Paistettua puna-anturaa, hapanjuuricrumblea, sitruunaa ja ruskealla voilla maustettua puikulaperunapyreetä
NIERIÄ (L,G) 32 €
Paahdettua nieriää, parsa-perunapaistosta, retiisiä ja hollandaisekastiketta
KUHABURGERI (L) 29 €
Kuhafilettä, briossisämpylä, Skagenröraa, hollandaisekastiketta, pikkelöityä punasipulia, mummonkurkkua ja ranskalaisia perunoita
PARSARISOTTO (VEG,G) 26 €
Parsacrudités ja sitruunaista kaurafraichea
PÄIVÄN KALAA PÄIVÄN HINTAAN
JÄLKIRUOKIA
MAITOSUKLAAMOUSSE (G) 14€
Sokeripikkelöityä valkoherukkaa, kristallisoitua valkosuklaata G
VANILJA-PANNACOTTA (L,G) 14€
Mansikkaa ja mansikkalientä
VEGAANINEN PAVLOVA (VEG,G) 14€
Sitrusmoussea ja tuoreita marjoja
MENUT
MENU MERIPAVILJONKI (L,G) 59 €
Hiillostettua ja sokerisuolattua siikaa, punasipulia, kukkakaalikreemiä ja tilliä
*****
Ylikypsää karitsan entrecoteeta, selleripyreetä, timjamiporkkanaa, punaviini- ja bearnaisekastiketta
Tai
Paahdettua nieriää, parsa-perunapaistosta, retiisiä ja hollandaisekastiketta
*****
Vanilja-pannacotta, mansikkalientä ja mansikkaa
MAAKRAVUN MENU (L,G) 56 € Saatavana myös vegaanisena
Endiivisalaatti, päärynää, gorgonzolaa ja karamellisoitua saksanpähkinää
*****
Parsarisottoa, parsacrudités ja sitruunaista kaurafraichea
*****
Vegaaninen pavlova, sitrusmoussea ja tuoreita marjoja