À la carte 1.4.-30.6.

À la carte

Tervetuloa Meripaviljonkiin nauttimaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvista kotimaisista herkuista sekä upeista pohjoismaisista mauista. Merenherkut sekä tuoreet ja laadukkaat sesonkien mukaan vaihtuvat raaka-aineet ovat à la carte -listamme keskiössä. Olemme erikoistuneet kaloihin, äyriäisiin ja hummereihin unohtamatta kuitenkaan liha- ja kasvisvaihtoehtoja.

”Annoksemme ovat keveydestään huolimatta runsaat, emme harrasta piperrystä. Haluamme tarjota à la carte -listamme herkkuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, hintatasomme sopii näin kaikille”, korostaa keittiömestarimme.

Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Istahda pöytään ja anna meidän hemmotella sinua!

Ala carte- menu tarjolla arkisin klo 15 alkaen, lauantaisin ja sunnuntaisin koko päivän.

Voimassa 1.4.-30.6.

Varaa pöytä tai pyydä tarjous >

ALKURUOKIA

HIILLOSTETTUA JA SOKERISUOLATTUA SIIKAA 18€ (L,G) 
Punasipulia, kukkakaalikreemiä ja tilliä

HÄRKÄTARTAR (L) 18€/26€
64-asteista keltuaiskreemiä, puffattua perunaa ja 24kk kypsytettyä vuohenjuustoa

LOHIPASTRAMI (L,G) 17€
Savustettua kirjolohenmätiä, misolientä, paksoita ja retikkaa

ENDIIVISALAATTI (G) 16€
Päärynää, gorgonzolaa ja karamellisoitua saksanpähkinää

JÄTTIKATKARAPUCAESAR (L) 18 €/ 26€
Saaristolaiskrutonkeja ja tilliöljyä

LOIMULOHISALAATTI (L,G) 18 €/ 26 €
Tilliremoulade-kastiketta, keitettyä kananmunaa, parsaa, pikkelöityä punasipulia ja tilliä

KEITETTYÄ PARSAA JA HOLLANDAISEKASTIKETTA (L,G) 17 €/ 27 € 
Katkaravuilla +6€, Savulohella +6€

 

PÄÄRUOKIA

KARITSAN ENTRECOTÉ (L,G) 34 €
Ylikypsää karitsan entrecoteeta, selleripyreetä, timjamiporkkanaa, punaviini- ja bearnaisekastiketta

PUNA-ANTURA (L) 29 €
Paistettua puna-anturaa, hapanjuuricrumblea, sitruunaa ja ruskealla voilla maustettua puikulaperunapyreetä

NIERIÄ (L,G) 32 €
Paahdettua nieriää, parsa-perunapaistosta, retiisiä ja hollandaisekastiketta

KUHABURGERI (L) 29 €
Kuhafilettä, briossisämpylä, Skagenröraa, hollandaisekastiketta, pikkelöityä punasipulia, mummonkurkkua ja ranskalaisia perunoita

PARSARISOTTO (VEG,G) 26 €
Parsacrudités ja sitruunaista kaurafraichea

PÄIVÄN KALAA PÄIVÄN HINTAAN

 

JÄLKIRUOKIA

MAITOSUKLAAMOUSSE (G) 14€
Sokeripikkelöityä valkoherukkaa, kristallisoitua valkosuklaata G

VANILJA-PANNACOTTA (L,G) 14€
Mansikkaa ja mansikkalientä

VEGAANINEN PAVLOVA (VEG,G) 14€
Sitrusmoussea ja tuoreita marjoja

 

MENUT

MENU MERIPAVILJONKI (L,G) 59 €
Hiillostettua ja sokerisuolattua siikaa, punasipulia, kukkakaalikreemiä ja tilliä
*****
Ylikypsää karitsan entrecoteeta, selleripyreetä, timjamiporkkanaa, punaviini- ja bearnaisekastiketta

Tai

Paahdettua nieriää, parsa-perunapaistosta, retiisiä ja hollandaisekastiketta
*****
Vanilja-pannacotta, mansikkalientä ja mansikkaa

MAAKRAVUN MENU (L,G) 56 €  Saatavana myös vegaanisena
Endiivisalaatti, päärynää, gorgonzolaa ja karamellisoitua saksanpähkinää
*****
Parsarisottoa, parsacrudités ja sitruunaista kaurafraichea
*****
Vegaaninen pavlova, sitrusmoussea ja tuoreita marjoja

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä