Etusivu

Tervetuloa, olemme auki!

Laajat tilamme sekä ainutlaatuinen terassimme tarjoavat aurinkoiset puitteet seurusteluun, tervetuloa herkuttelemaan!

Myyntipalvelu palvelee arkisin ma-pe klo 09-16.00 numerosta +358 20 7425 350 tai sähköpostilla myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi.

Nähdään!
Ravintola Meripaviljonki

Olemme päivittäneet ohjeistuksiamme turvallisuuteen liittyen ja voitte lukea niistä tarkemmin täältä.

Ainutlaatuinen elämys – kelluva panoraamaravintola Helsingissä

Meripaviljonki on puitteiltaan täysin uniikki ravintola Helsingin Hakaniemessä. Säästöpankinrannan laineilla kelluvan panoraamaravintolan ikkunoista avautuu upea merimaisema, jonka äärellä nautit kauden parhaat herkut. Meripaviljonki palvelee sekä tyylikkäänä lounas- että illallisravintolana. Meillä voit järjestää myös juhlat tai yritystilaisuudet – Helsingin kiistatta ainutlaatuisimmissa puitteissa.

Merellinen menu ja oma hummeriallas

Meripaviljonki on erikoistunut meren herkkuihin: kaloihin, äyriäisiin ja hummereihin, joita varten salissamme on oma allas. Vaikka olemme kala- ja äyriäispainotteinen ravintola, listaltamme löytyy toki myös kasvis- ja liharuokia. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Illallinen tai cocktailtilaisuus Meripaviljongissa säväyttää ja jää mieleen.

Katso ravintolan panoraamaesittely 360

Ajankohtaista Meripaviljongissa

Meripaviljonki Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 päivää sitten

Ravintola Meripaviljonki

Hiio hoi! Huomenna lauantaina 4.7 Meripaviljongissa yksityistilaisuus, ravintola suljettuna koko päivän. Häitä tanssahdellaan laineilla iloisin mielin ja muita vieraita viihdyttää tien toisella puolella Ravintola Juttutupa! Arvaatko minkä väriset kukat kuvassa on? 😊 🥂 ... Katso lisääKatso vähemmän

Hiio hoi! Huomenna lauantaina 4.7 Meripaviljongissa yksityistilaisuus, ravintola suljettuna koko päivän. Häitä tanssahdellaan laineilla iloisin mielin ja muita vieraita viihdyttää tien toisella puolella Ravintola Juttutupa! Arvaatko minkä väriset kukat kuvassa on? 😊 🥂

6 päivää sitten

Ravintola Meripaviljonki

Hiiohoi köydet irti ja sadetta päin ☔ Lasiseinien sisällä ei sade meitä haittaa 👌♥️

#ravintola #helsinki #kallio #hakaniemi #meripaviljonki
... Katso lisääKatso vähemmän

Hiiohoi köydet irti ja sadetta päin ☔ Lasiseinien sisällä ei sade meitä haittaa 👌♥️#ravintola #helsinki #kallio #hakaniemi #meripaviljonki
Load more

Saavu ravintolaan vaikka veneellä

Meille pääset helposti sekä julkisilla kulkuneuvoilla että omalla autolla. Voit saapua syömään myös vesiteitse, sillä Meripaviljongista löytyy oma venelaituri. Avarassa ravintolasalissamme on 170 asiakaspaikkaa, ja se on mahdollista varata yksityiskäyttöön myös ilman kalusteita ja pimennettynä. Lue lisää Meripaviljongin palveluista yrityksille ja ryhmille.

Yritystilaisuus tai juhlat Meripaviljongissa

Haluatko järjestää yritys- tai yksityistilaisuuden Meripaviljongissa? Läheltä löytyvät myös Helsinki Congress Paasitornin, hotelli Scandic Paasin ja muiden Graniittiravintoloiden palvelut, jotka saat samalla käyttöösi kauttamme. Pyydä tarjous.