Suomi 100-menu

Meripaviljongin Suomi 100-menu

Ravintola Meripaviljongin juhlamenu on kunnioitus suomalaiselle kalanviljelylle ja Varkautelaisen kaviaarin pioneerityölle ja Suomen ruokakulttuurille sadan vuoden ajalta.
Menu ennakkotilauksella viimeistään 4 arkipäivää ennen.

MENU

Maalaisaladobia Inarin porosta, ruskealla voilla maustettua kaskinauriskreemiä, paahdettua ja pikkelöityä sipulia sekä ohrarieskaa (l)

◊◊◊

Paistettua Karjalan sampea, maustepippurivaahtoa, nokkos-perunamykyjä ja suomalaista kaviaaria
(Mikäli sampea ei ole saatavilla, tarjolla kuhaa)

◊◊◊

Puolukkarättänää, puolukkajäätelöä ja kuusenkerkkäsiirapppia

54,50 €

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä