Parsabrunssi sunnuntaisin

Parsabrunssi sunnuntaisin 8.4. alkaen

Parsakausi käynnistyy ja Meripaviljongissa herkutellaan sunnuntaisin parsabrunssilla. Tervetuloa nauttimaan sunnuntaista ainutlaatuisen panoraamanäkymän äärellä!

Brunssin kattausajat  klo:
10.45 – 12.45
13 – 15
15.15 – 17.15

Varaa pöytäsi tästä!

Parsabrunssi

G = Gluteeniton; L = Laktoositon; VL = Vähälaktoosinen; M = Maidoton

PARSABRUNSSI

Kasvisruokia
Keitettyä valkoista parsaa (L, G)
Hollandaisekastiketta (L, G)
Ruskistettua voita (L, G)
Keitettyä kananmunaa (M, G)
Tonnato-kastiketta (L, G)
Parmesaanilastuja (L, G)

Kauden vihreitä ja ruohosipulivinegrettiä (M, G)
Parsa-artisokka-hernesalaattia ja herneenversopestoa (L, G)
Kolmen pavun kvinoaa ja paprika-kaprisdressinkiä (M, G)
Marinoitua parsaa ja zucchinia sekä kananmuna-piparjuurikreemiä (M, G)
Tomaatti-basilika-gnocchisalaattia (L)
Parsakeittoa ja krutonkeja L (G ilman krutonkeja)

Meren ja järven antimia
Savusiika-mätitahnaa ja ruisnappeja (L)
Meripaviljongin katkarapuja Skagen (M, G)
Sokeri-suolattua merilohta 42˚C (M, G)

Niityltä
Hunajamelonia, rucolaa ja rapeaa parmankinkkua (M, G)
Kotimaista härän paahtopaistia ja seesami-tryffelidressinkiä (M, G)

Lämpimiä ruokia
Mureaa karitsan paahtopaistia ja kermaista salviakastiketta (L, G)
Parsa-tryffeli-munakokkelia (L, G)
Parmesaani-perunapaistosta (L, G)

Talon leipävalikoima

Jälkiruokia
Juustoja ja hillokkeita (L, G)
Raparperi-mansikkapiirasta ja kermaliköörikreemiä (L)
Maitosuklaamoussea ja metsämarjoja (G)
Vaahtokarkkeja (L, G)

34,50 €

 

Parsojen seuraksi suosittelemme
Talon puna- tai valkoviini 5,00 € / 12 cl
Talon puna- tai valkoviini 29,00 € / plo
Gancia Prosecco Piccolo 10,00 €

 

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä