Menut

Menut

Keittiömestarimme Mikael Kyyhkynen luotsaa ravintola Meripaviljonkia, jossa sesonkituotteita käyttäen loihditaan maukkaat menupaketit. Jotta makuelämys olisi täydellinen, suosittelemme kuhunkin menuhun sopivaa viinipakettia korostamaan hyvin suunniteltua kokonaisuutta.

G = Gluteeniton; L = Laktoositon; VL = Vähälaktoosinen; M = Maidoton

MENU MERIPAVILJONKI

Lohi L
Lasimestarin lohta, merileväkaviaaria ja  mallas-kananmunakreemiä

***

Härkä L,G
Kotimaista pihvihärän ulkofilettä, piparjuuri-hernepyrettä  ja sherrykastiketta

***

Suklaa L,G
Manteli-suklaamoussea, maitosuklaasorbettia ja metsämarjakreemiä

53,50 €

KESÄMENU

Rapu ja simpukka L, G
Käsin kuorittuja katkarapuja, savusimpukoita, merirapua, romaine-salaattia ja parmesankastiketta

***

Taimen L, G
Miedosti savustettua suomalaista meritaimenta, korvasienikreemiä ja sahramivinegretti-kasviksia

***

Raparperi L
Raparperipiirasta, ruskea – voijäätelöä ja sitrusvanukasta

47,50 €

Panoraamaravintola Helsinki | Herkut maalta ja mereltä