Menut

Menut

Keittiömestarimme Mikael Kyyhkynen luotsaa ravintola Meripaviljonkia, jossa sesonkituotteita käyttäen loihditaan maukkaat menupaketit. Jotta makuelämys olisi täydellinen, suosittelemme kuhunkin menuhun sopivaa viinipakettia korostamaan hyvin suunniteltua kokonaisuutta.

G = Gluteeniton; L = Laktoositon; VL = Vähälaktoosinen; M = Maidoton

MENU TALVI

Punajuuricarpacciota, Aura Gold -kreemiä ja basilikakvinoaa (L,G)

***

Hunajaisia selleripihvejä, tattipyreetä ja tomaatti-soijapapusalaattia (L,G)

***

Karpaloparfait, kinuskikastiketta ja tuorejuustovaahtoa (L,G)

 

42,00 €

MENU MERIPAVILJONKI

Maustepaahdettua ankanrintaa, maa-artisokka-omenapikkelssiä ja persiljavaahtoa (L,G)

***

Paistettua siikaa, fenkoli-perunaterriiniä ja Pernod-voikastiketta (L,G)

***

Toscakakkua, vaniljajäätelöä ja tähtianis-kirsikkakompottia (L)

54,00 €

MENU TÄHTI

Kylmäsavustettua merilohta, muikunmätiä ja punasipuli-perunasalaattia (L,G)

***

Miedosti savustettua poronpaistia, rosmariini-puikulapyreetä ja tummaa herkkutattikastiketta (L,G)

***

Pala suomalaista pientilajuustoa ja kuusenkerkkää (L,G)

***

Rommimarinoituja talvihedelmiä, valkosuklaamoussea ja rommi-rusinasorbettia (G)

59,50 €

[/ezcol_1half_end]