Parsabrunssi sunnuntaisin 23.4.-4.6.2017

Tervetuloa nauttimaan sunnuntaista parsabrunssin merkeissä. Samalla voit ihastella Meripaviljongin ainutlaatuista panoraamanäkymää.

Pyydämme huomioimaan, ettei parsabrunssi ole tarjolla 30.4. vappuaattona, 1.5. vappupäivänä eikä 14.5. äitienpäivänä.

Kattausajat brunssille:
1. kattaus klo 10:45 – 12:45
2. kattaus klo 13:00 – 15:00
3. kattaus klo 15:15 – 17:00
(brunssi katettuna 16.30 asti)

PARSABRUNSSI 34,50 €

Kasvisruokia
Keitettyä valkoista parsaa (L,G)
Hollandaise-kastiketta (L,G)
Ruskistettua voita (L,G)
Keitettyä kananmunaa (M,G)
Tonnato-kastiketta (L,G)
Parmesaanilastuja (L,G)

Kauden vihreitä ja ruohosipulivinegretteä (M, G)
Parsa-peruna-hernesalaattia ja herneenversopestoa (L,G)
Kolmen pavun CousCous ja paprika-kaprisdressinkiä (M)
Marinoitua parsaa ja zucchinia, kananmuna-piparjuurikreemiä (M,G)
Tomaatti-comtéraviolisalaattia (L)

Parsakeittoa ja krutonkeja (L, ilman krutonkeja G)

Meren ja järven antimia
Savusiika-mätitahnaa ja ruisnappeja (L)
Meripaviljongin Katkarapuja Skagen (M,G)
Sokeri-suolattua merilohta 42˚C (M,G)

Niityltä
Hunajamelonia, rucolaa ja rapeaa parmankinkkua (M, G)
Kotimaista härän paahtopaistia ja seesami-tryffelidressinkiä (M,G)

Lämpimiä ruokia
Mureaa karitsan paahtopaistia ja kermaista salviakastiketta (L, G)
Parsa-tryffeli-munakokkelia (L, G)
Parmesaani-perunapaistos (L,G)

Talon leipävalikoima

Jälkiruokia
Juustoja ja hillokkeita (L,G)
Raparperi-mansikkapiirasta ja kermaliköörikreemiä (L)
Maitosuklaamoussea ja metsämarjaa (G)
Vaahtokarkkeja (l,G)

TERVETULOA NAUTTIMAAN!